*****lednica*********, i wszystko
jasne
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
*****lednica*********, i wszystko
jasne
Madame Rosmerta |
![]() ![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 36 Dołączył: 24.08.2003 ![]() |
No cóż, w zasadzie wszystko zawarłam
w temacie.
Co możecie powiedzieć na temat tegorocznego, VIII już spotkania Młodziezy Katolickiej "Lednica 2004"? Pytam tak, uczestników, jak i tych, co na temat coś wiedzą i chcą się wypowiedzieć. ja byłam dopiero pierwszy raz ( wciągnęła mnie przyjaciółka), ale muszę przyznać, że jestem zachwycona!!!!!!!! Atmosfera, poczucie wspólnoty - wszystko, czego szukać może młody katolik było na wyciągnięcie ręki. A piosenka "Tak, tak Panie" naprawdę porwała 180 tysięczny tłum!!!! Czekam na odzew i pozdrawiam wszystkich Ledniczan !!!!!!!! -------------------- if thou must love me, let it be for nought,except for love's sake only
|
![]() ![]() ![]() |
Sayaka |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 194 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Poznań Płeć: Kobieta ![]() |
Lednica to sprawa trochę
kontrowersyjna..
Wiecie, często ludzie nie jeżdza tam po to, by poznac ludzi o tej wiarze co oni, zawiązać przyjaznie, zespolić się z Bogiem etc. Bardzo, ale to bardzo często jeżdża tam po to, żeby spedzic 'dobra impreze' ze znajomymi - nie pozalowac sobie alkoholu, czesto uchlac sie na tyle, na ile organizm pozwoli. Tutaj zacytuję kolegę, który nie raz tam był: " Zależy na jakich ludzi trafisz... Zawsze jest inaczej - albo ludzie się modlą, albo chleją " Spotkania katolickiej młodzierzy, hm |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 12:05 |