Nauka Ponad Wszystko!, Chwalmy
narod wyzwolony!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Nauka Ponad Wszystko!, Chwalmy
narod wyzwolony!
Sayaka |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 194 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Poznań Płeć: Kobieta ![]() |
http://www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydani...ystyka_a_1.ht
ml
Nie uważacie, że to jest absurdalny absurd? |
![]() ![]() ![]() |
KaRoLiNa |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 60 Dołączył: 24.05.2003 Skąd: Łódź ![]() |
No niestety wiele ludzi na tym forum tak
psioczyło na Polske na innych tematach, a teraz jak dowiadują się że są
kraje, w których żyje się o wiele gorzej niż u nas, to wychwalają ją pod
niebiosa. Niestety ale komunizm robi swoje i niewiele lepsza sytuacja jest w
chinach, gdzie nie ma w ogóle mowy o przestrzeganiu praw człowieka, można
mieć tylko jedno dziecko, ludzie głodują... i można by tak wymieniać w
nieskonczoność. W porównaniu do niektórych krajów Polska jest krainą mlekiem
i miodem płynącą. Smutne ale prawdziwe.
-------------------- T.Love - Marzyciele
Życie jest tak wspaniałe, że trzeba przez nie przejść Czasami w to nie wierzę i myślę, że lepsza jest śmierć Babilon-System swoją bronią pragnie zniszczyć mnie Lecz życie jest wspaniałe - kolory czarno-białe My marzyciele naszego wieku Dzieci rewolucji pijące mleko Ja wtedy właśnie żyję, gdy idziesz obok mnie Dla mojej i dla twojej satysfakcji wszystko dzieje się Życie jest tak wspaniałe, naprawdę to wiem A ci, którzy chcą mnie zniszczyć, faszerują nas złem My marzyciele naszego wieku Dzieci rewolucji pijące mleko Na całe ziemi piekło - napompowany świat Zatruty, zepsuty balon - nienawiść i gwałt A nasze życie jest, nasze życie trwa Dla mojej i twojej satysfakcji - dla naszego ja My marzyciele naszego wieku Dzieci rewolucji pijące mleko |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 05:39 |