Książki, przeczytane, polecane
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Książki, przeczytane, polecane
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
tak sobie myślę, że skoro są tematy o
ostatnio obejrzanych filmach, zasłyszanych piosenkach i obejrzanych
teledyskach- to przydałby się też o ostatnio przeczytanych
książkach.
wszyscy chyba wiedzą o co chodzi: dość krótko recenzujemy nasze najświeższe doznania czytelnicze. mile widziane także dyskusje na powiązane tematy. miłego postowania! [; -------------------- voir clair dans le ravissement
|
![]() ![]() ![]() |
Holly |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 42 Dołączył: 01.12.2003 ![]() |
"Zagubione" Alexa jakiegoś
tam
dla dziewczyn, (chyba o tym nikt nie pisał, nie?) o Annie która została wysłana na obóz przetrrwania i zabijają jej tam prxzewodnika i z koleżankami na wiele przerażających przygód... ale takich NA CZASIE to nowa książka Z PRZESŁĄNIEM jest o ciąży, gwałtach, przetrwaniu.... mnie bardzo przeraziła, a mnie żadko co przeraża... bałąm sie jak czytsłam jest wciągająca, krótka (a szkoda) i bardzo, moi zdaniem na czasie tematy zwiazane z ówczesnymi problemami książka w żadnym wypadku nie fantastyczna ![]() MNIE SIĘ BARDZO PODOBAŁA. warto przxeczytać. nie zajmnie wam to dużo czasu. polecam -------------------- DZIĘKUJĘ ZA PIĘKNY PODPIS.SZCZERE DZIĘKI.
nazywam się Holly. Jakieś wątpliwości?? |