Książki, przeczytane, polecane
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Książki, przeczytane, polecane
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
tak sobie myślę, że skoro są tematy o
ostatnio obejrzanych filmach, zasłyszanych piosenkach i obejrzanych
teledyskach- to przydałby się też o ostatnio przeczytanych
książkach.
wszyscy chyba wiedzą o co chodzi: dość krótko recenzujemy nasze najświeższe doznania czytelnicze. mile widziane także dyskusje na powiązane tematy. miłego postowania! [; -------------------- voir clair dans le ravissement
|
![]() ![]() ![]() |
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja polecam wszystkie książki /dotychczas w
polsce ukazane/ Harlana Cobena:
"Nie mów nikomu" "Bez skrupułów" "Bez pożegnania" "Krótka piłka" "Jedyna szansa" "Jeden fłaszywy ruch". Niezaprzeczalnie świetne. Sama konstrukcja, język, szybciutko się czyta i naprawdę, naprawdę nikt się nie domyśli 'intrygi' przed czasem. Super. Ostatnio też czytałam "Rzekę tajemnic" /autora nie pamiętam, a ksiazkę teraz pożyczyłam siostrze/ też zupełnie niezła... wczoraj oglądałam ekranizacje i naprawdę dobrze zrobiona, porządnie. No a chyba nie ma sensu powtarzać znanych tytułów takich jak Wiedźmińska saga, bo chyba wszyscy wiedzą, że to genijalne =) Co do Coelha to lubiłam go jakieś 2 lata temu... teraz chyba trochę mnie nudzi /"Demon i Panna Prym" wogóle mi sięnie podobało/... tak sobie myślę, że to nawet nieco trywialne i pretensjonalne... róże, kawior, szmpan i Coleho. EDIT: a U.Eco naprawdę cudowne są felietony /można je w zbiorach kupić/ "Zapiski na pódłeku od zapałek". Ten post był edytowany przez Sumiko: 22.06.2004 12:09 -------------------- dupa.
|