Wszystko co zwiazane z filmami HPiWA
w gore, wiadomosci, postaci, problemy z ...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Wszystko co zwiazane z filmami HPiWA
w gore, wiadomosci, postaci, problemy z ...
Spiżobrzuch - Ironbell |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 81 Dołączył: 01.01.2004 Skąd: z koziej dupy ![]() |
Czesc. Jako, ze
zauwazylem sporo informacji na temat filmow HPiWA i CO jest porozrzucane po
roznych watkach moglibysmy otworzyc taki temat jesli macie ochote, w ktorym
pisalibyscie wszystkie niusy na temat owych filmow dotyczacych aktorow czy
to scenariusza itp....
Ja podaje pierwsze niusy z muggleneta na temat kandydatek do Cho Chang w 4 czesci: http://www.veritaserum.com/movies/movie4/v...lerie-cho.sht ml. Jesli macie jakies foty nowych aktorow albo jakies problemy to ten post moglby byc miejscem ich rozwiazania Pozdrawiam i czekam na posty ![]() -------------------- They were standing in a large, circular room. Everything in here was black including the floor and ceiling; identical, unmarked, handleless black doors were set at intervals all around the black walls, interspersed with branches of candles whose falmes burned blue; their cool, shimmering light reflected in the shining marble floor mad it look as though there was dark water underfoot..
'Someone shut the door,' Harry muttered.... |
![]() ![]() ![]() |
Nimbuska2000 |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 166 Dołączył: 13.05.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
A i mi się nie podobało w III filmie,że
jak Hermiona i Harry dostali gałęzią to ....przeżyli.Przeciesz normalny
nawet czarodziej to by takiego czegoś nie wymyślił!A jakoś nie
widziałam,by Hermiona rzucała na nich zaklęcie maksymalnej wytrzymałości
![]() -Twój ojciec dużo pił!(czy coś w tym rodzaju) -MÓJ OJCIEC WCALE NIE PIŁ!!!!!!! Gdy to usłyszałam z trudem powstrzymywałam się żeby nie wybuchnąć śmiechem. Poza tym skąd Harry mógł wiedzieć,że jego ojciec nie pił?Przeciesz nie ma w tym nic złego!I nie był z nim,ojciec nie powiedziałby mu,że nie pił! Może to jednak wina dubbbingu,ale....np. -Lily mi pomogła gdy wszyscy się ode mnie odwrócili.-powiedział Lupin. Zaraz zaraz!Przeciesz jego przyjaciółmi był James Syriusz i Peter!!!! ZMIENIŁ NAWET GŁÓWNE WĄTKI!Może źle go osądzam,ale uważam,że 2 film był dużo lepszy. I po ostatnie Hermiona napewno nie nosiłaby takiego tandetnego,różowego swetra! -------------------- -To żałosne. No, mam nadzieję, że będziesz się świetnie bawić. Wiesz co, może zaczniesz chodzić z McLaggenem, wtedy Slughorn mianuje was królem i królową Ślimaków...
-Możemy przyprowadzić gości-powiedziała Hermiona, która z jakiegoś powodu zrobiła się purpurowa na twarzy- i zamierzałam zaprosić ciebie, ale skoro uważasz, że jesteś ponad takie głupoty, nie będę nawet próbowała! (...) -Zamierzałaś mnie zaprosić?- Zapytał Ron zupełnie innym tonem. -Wyobraź sobie, że ta.- Odpowiedziała ze złością Hermiona.- Ale jeśli wolisz, żebym chodziła z McLaggenem... (...) -Nie, nie chcę- powiedział bardzo cicho Ron. |