Drużyna Gryffindoru, w 6 części
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Drużyna Gryffindoru, w 6 części
KaFeCkO |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Mam nadzieje, ze tematu nie bylo, a jak
byl, to wielkie sorry i usuncie go.
Angelina, Katie i Alicja skoncza juz Hogwart, wiec w druzynie zostanie Harry, Ron no i moze Ginny [wspominala, ze sie zglosi na scigajaca]. Bedzie brakowalo palkarzy i dwoch scigajacych. Podczas poborow, zglaszalo sie pelno mieczakow itd. wiec czy Gryffindor ma szanse na zdobycie pucharu w 6 tomie? Czekam na odpowiedzi [w pierwszej kolejnosci, czy temat juz byl ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Shona |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 28 Dołączył: 23.05.2003 Skąd: Parafia Św. WC Kaczki ![]() |
Zawsze jest jakaś szansa xD. W końcu z Rona znowuż nie jest taki niedojda, który słupka nie potrafi obronić, a Harry łapie znicza wcale porządnie xD. Ginny jeszcze się nie sprawdziła w roli ścigającej, więc raczej tutaj się nie wypowiem. Na pałkarzy wytypowałabym Dean'a Thomas'a i (nie wiem dlaczego) Lavender Brown. Dwójka ścigających (oprócz Ginny), to dla mnie Colin Creevey i Seamus Finnigan. Jesli moje prognozy się sprawdzą, to moim zdaniem jest 70% szansy na wygraną Gryfonów.
W końcu Harry już nam pokazał, co potrafi, nie? części do telewizorów: http://telewizor.serwis-tv.com/ Ten post był edytowany przez vampirka: 07.10.2016 14:41 -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 05:49 |