Moje Trzy Pierwsze Wiersze
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Moje Trzy Pierwsze Wiersze
dj_klusek |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 8 Dołączył: 18.02.2004 Skąd: z Wadowic ![]() |
są to moje pierwsze wiersze, napisałem je po 1 w nocy bo nie mogłem zasnąć. dwa pierwsze kierowane są do jednej dziewczyny, kiedy pisałem te dwa pierwsze wiersze właśnie o niej myślałem, trzeci jest pisany z nudów, piszcie komenty, chce wiedzieć co się przyda zmienić
bezsenność Me serce płonie miłością do ciebie. Wpatruję się teraz w biały krążek na czarnym niebie. Me myśli wciąż gnają do ciebie, ma dusza bardzo pragnie ciebie. Dziś w nocy zasnąć nie mogę myślę o tobie. I mam ci coś jednego do powiedzenia: Kocham cię nad życie,ma ukochana!!! Z miłości do ciebie Za oknem słońce świeci, na podwórku biegają dzieci. A ja tu siedzę, wzdychając do Ciebie. Mam nadzieje, że miedzy nami dojdzie kiedyś do zbliżenia i zakochamy się w sobie od pierwszego wejżenia. Gdy w naszych sercach miłość zagości zaśpiewać możemy pieśń miłości. Poeci Od wieków maczają pióro w atramencie pisząc swe niezkazitelne wiersze. Piszą świetnie,komicznie czasem dramatycznie lecz zawsze ma to wysoką klase. Wielu poetów już przez ten świat się przewineło, pisząc swe wiersze, wciąż nowsze i lepsze. Ja,jedny z nich zostać mogę, lecz dopiero w to wchodzę. Ten post był edytowany przez dj_klusek: 25.06.2004 15:19 -------------------- "czym sen dla ciała tym przyjażń dla duszy,odświerza siły"
"nie ufaj rodzicom zrób sie sam" "nie kradnij, władza nie znosi konkurencji":D mój blog na tenbicie |
![]() ![]() ![]() |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Prosze tylko o jedno: daruj sobie rymy. Bo
szczęka mnie boli.
I trenuj, bo ponoć trening czyni mistrza. Twoje wiersze nie są ani głębokie, ani odkrywcze, ale jeśli to są dopiero Twoje pierwsze wiersze, to trudno powiedzieć czy są dobre czy nie. Ale są cholernie proste. Pisz, pisz, może coś z tego będzie. -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 03:42 |