Co Się Stało Z..., ...Pulsem
Hogwartu ??? :(
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Co Się Stało Z..., ...Pulsem
Hogwartu ??? :(
cedrik_diggory |
![]() ![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 36 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: Mysłowice ![]() |
Co się stało z Gazetą magiczną Puls
Hogwartu ??
Nie było aktuala od 13-03-2003 23:33 !!?? ![]() Ja mógłbym pisać artukooły. Mógłbym ewentualnie jeszcze kogoś znaleźć i odbudować Puls Hogwartu ?? ![]() Heh, wiem wiem jestem niezasłużony itp. Po prostu się nie nadaje. ![]() Może wspoolnie to zrobimy ?? A może ja czegoś niewiem, może ta gazeta już ma nieistnieć ??? ![]() Prosze o odpowiedź ! -------------------- "Z daleka, gdzieś sponad jego głowy, napłynął piskliwy, zimny głos:
- Zabij niepotrzebnego. Coś świsnęło i drugi głos zaskrzeczał w noc: - Avada kedavra! Harry miał zaciśnięte powieki, ale błysnęło przez nie zielone światło. Usłyszał, jak coś ciężkiego pada na ziemię tuż obok niego. Ból w czole osiągnął takie natężenie, że poczuł gwałtowne mdłości, a potem nagle ustąpił. Bojąc się tego, co zobaczy, otworzył piekące powieki. Tuż obok niego leżał z rospostartymi ramionami Cedrik. Był martwy." Pub TrZy MIOTŁY - REAKTYWACJA - Moja Super Stronka. ZZZapraszam. PO REAKTYWACJI. Forum - REAKTYWACJA |
![]() ![]() ![]() |
dementorek |
![]()
|
![]() Don Dementore Grupa: wiecznie żywi... Postów: 1137 Dołączył: 04.04.2003 Skąd: Caer Deithwen Płeć: kaloryfer ![]() |
nie w tym rzecz. osob do redagowania w
sensie pisania artykulow potrzebujemy "stale", bo pomyslow czasem
brakuje. Cedric pytal sie, czy moglby sie zaopiekowac Gazeta, wiec
automatycznie ja zapytalem o zdolnosci programistyczne, ktore sie nieco
przydaja prz takiej zabawie. Puls napisalem w dosc ciekawy sposob, ktory
wsrod swoich niewatpliwych zalet ma jedna wade, ktora jest niedzialajacy
system zdalnego sterowania
![]() Wlasnie zerknalem na skrzynke i w kolejce mam ok. 110 artykulow, oczywiscie bez selekcji, wiec pewnie 2/3 (1/2) tego zostanie, gdy bede mial czas przeczytac. W lipcu postaram sie wrzucic znaczna czesc na serwer, ale to rowniez zalezy tylko i wylacznie od czasu, jaki bede w stanie poswiecic na Puls. Willchebna: zycze powodzenia Twojej gazedce -------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.05.2025 01:24 |