Co Się Stało Z..., ...Pulsem
Hogwartu ??? :(
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Co Się Stało Z..., ...Pulsem
Hogwartu ??? :(
cedrik_diggory |
![]() ![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 36 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: Mysłowice ![]() |
Co się stało z Gazetą magiczną Puls
Hogwartu ??
Nie było aktuala od 13-03-2003 23:33 !!?? ![]() Ja mógłbym pisać artukooły. Mógłbym ewentualnie jeszcze kogoś znaleźć i odbudować Puls Hogwartu ?? ![]() Heh, wiem wiem jestem niezasłużony itp. Po prostu się nie nadaje. ![]() Może wspoolnie to zrobimy ?? A może ja czegoś niewiem, może ta gazeta już ma nieistnieć ??? ![]() Prosze o odpowiedź ! -------------------- "Z daleka, gdzieś sponad jego głowy, napłynął piskliwy, zimny głos:
- Zabij niepotrzebnego. Coś świsnęło i drugi głos zaskrzeczał w noc: - Avada kedavra! Harry miał zaciśnięte powieki, ale błysnęło przez nie zielone światło. Usłyszał, jak coś ciężkiego pada na ziemię tuż obok niego. Ból w czole osiągnął takie natężenie, że poczuł gwałtowne mdłości, a potem nagle ustąpił. Bojąc się tego, co zobaczy, otworzył piekące powieki. Tuż obok niego leżał z rospostartymi ramionami Cedrik. Był martwy." Pub TrZy MIOTŁY - REAKTYWACJA - Moja Super Stronka. ZZZapraszam. PO REAKTYWACJI. Forum - REAKTYWACJA |
![]() ![]() ![]() |
Ciaptak |
![]()
|
blaa blaaa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 146 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: underground-pod stolem :D ![]() |
Hmm, ja mysle dementi, ze to by sie przydal
drobny tunning tego systemu(nie wiem jak wyglada kod) ten XML to nie jest
najfajniejsza wada
![]() Ale jak chcecie bardzo pisac, to sie moze nauczcie XML, chyba ze dementi sie wezmie do roboty(ktorej z pewnoscia i tak ma duzo), albo napiszcie nowy system(to moze byc latwiejsze od tego tunningu) Jakby nie ten XML, kurde bo tego zbyt dobrze nie umiem PS. coraz czesciej dementi na forom<<to chyba wakacje ![]() Pozdrowienia dla ciebie o wielki adminie, i dla calej reszty ludzi ktorzy wchodza na to forom i je wspoltworza<<te madrzejsze posty raczej -------------------- oto cały Ciaptak :D
Aneta(14-06-2004 17:14) Kiedy pan odkrył w sobie gwiazdę? Ciaptak (14-06-2004 17:16) od razu wiedziałem, że mam piekielnie dopracowany talent, i charyzme, i wyglad, i charakter, i nie bede sie przechwalal bo to nie ładnie przecież jest. ta, to jest fragment wywiadu :) http://ciaptaczek.friendtest.com czy mnie znasz?? , zlbo czy masz szcescie :D |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.05.2025 01:01 |