Zabójstwo
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Zabójstwo
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
No i znowu ja... :/
Zabójstwo pęcznieje w nas na siłę po kolei zabijamy siebie kawałek po kawałku z jubilerską dokładnością odbierając sobie dech. Najpierw niszczymy marzenia wirujące na zbyt dalekie ręki wyciągnięcie Potem wrażliwość, rzeczy małych głaskanie, rozpędzone pochodnie zimnych ust. Zabić trzeba jeszcze żal zapomnieć o tym kim się nie-było, wypić goryczy czarę o smaku miodu. Wierzyć, tak mocno wierzyć, że jest się zwykłym człowiekiem, łapać powietrze w ramiona i mówić, że to miłość. Na koniec postawić na twarzy posąg na obraz i podobieństwo szczęścia -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Mi wlasnie sie poczatek nie podoba. Im
dalej tym lepiej
![]() Delikatnie, a zarazem z przekonaniem. Ale mam nadzieje, ze tak nie myslisz. Co dalej do wiersza. Uczuciowy to na pewno. Chociaz wydaje mi sie, że jeszcze to nie ta sama Ty i na wiecej Cie stać. Choć...pokazujesz juz swoje mozliwosc to jeszcze nie do konca :* Pozdrawiam :* -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 05:51 |