Videoklipy, Muzyka + Film
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Videoklipy, Muzyka + Film
BUNTOWINIK |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 104 Dołączył: 01.06.2004 Skąd: Słupca ![]() |
JAkie są wasze ulubione klipy???
moje: 1.Nirvana - Heart-Shaped Box 2.Weird al Yankovich - Smells Like Nirvana 3.Soundgarden- BLack Hole Sun Nie lubię kiedy klipy śa robione jak relacja z tego co sie działo w studiu przy nagrywaniu piosenki (patrz Nothing Else Mathers) -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kira |
![]()
|
||
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
Lilly, nie znasz sie =P a tak powaznie, to moja fascynacja tym zespołem ogranicza sie do platonicznej miłosci do pewnego sexi mena w niebieskiej rozpiętej koszuli ![]() ktos wczesniej wspominał o ''Broken'' Amy Lee i siakiegos tam Seethera [nie jestem pewna czy tak sie to pisze, nie znam tego człowieka]. wiec nie podoba mi sie zupełnie ta piosenka. wtórna słodycz, tandetna melodyka, i w ogóle strasznie banalnie brzmi. teledysk to tez raczej nic odkrywczego. nuda, nuda, nuda i banał. rozumiem, ze miało byc romantycznie i nastrojowo, i naprawde nie mam nic przeciwko takim spokojnym i wyciszającym kawałkom, mi samej podoba sie wiele piosenek utrzymanych w takim rozmarzonym stylu [uwielbiam np. "To Bid You Farewell", "Credence" Opeth'a], ale w przypadku "Broken" próba stworzenia takiego klimatu nie powiodła sie [oczywiscie to tylko moje zdanie]. mozna stworzyc cos pięknego i pod kazdym względem wspaniałego korzystajac nawet z tak banalnych środków wyrazu jak gitara klasyczna, ale tak to juz jest, ze nie wszystkim sie udaje. wspomniałam o Opeth'cie [nie wiem jak to odmienic;]. bo jesli jest mowa o spokojnym, klimatycznym graniu, to nie sposób ich pominąc. ten zespół jest po prostu miszczem w łączeniu ciężkich elementów z wybitnie subtelnymi fragmentami; wściekłe i ciezkie gitary elektryczne przechodza w lekko i delikatnie płynące gitary akustyczne. nikt nie gra tak jak oni [patrz: Black Rose Immortal, cała płyta "My arms your hearse]. dobra, tutaj sie zatrzymam, bo juz zaczynam schodzic z tematu : P a tak poza tym to denerwuje mnie teledysk [i piosenka] Fuck It (i Don't Want You Back). zawsze dostaje szewskiej pasji jak na to trafie [ten wokal i gestykulacja tego faceta... uh]. od jakiegos czasu lubie za klip do "Try" Nelly Furtado. taki.. klimatyczny po prostu, ciekawie i dobrze zrealizowany, bez zbędnego słodzenia. po prostu ma cos w sobie. -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
||
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 01:26 |