Videoklipy, Muzyka + Film
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Videoklipy, Muzyka + Film
BUNTOWINIK |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 104 Dołączył: 01.06.2004 Skąd: Słupca ![]() |
JAkie są wasze ulubione klipy???
moje: 1.Nirvana - Heart-Shaped Box 2.Weird al Yankovich - Smells Like Nirvana 3.Soundgarden- BLack Hole Sun Nie lubię kiedy klipy śa robione jak relacja z tego co sie działo w studiu przy nagrywaniu piosenki (patrz Nothing Else Mathers) -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
oj, Lilly, gorsze badziewia powstają,
naprawde [włacz sobie rano w sobote na polsacie disco polo;].. a tak w ogóle
to kazdy ma prawo tworzyc taką muzykę, jaka chce, jesli tylko sa tacy,
którzy chca tego słuchac, to znaczy ze jest potrzebna. poza tym wydaje mi
sie, ze troche zle do tego podchodzicie.. to jest po prostu taka muzyka i
tyle. umca umca, bum bum to przeciez idealne rytmy do poskakania i w ogóle;]
to jest muzyka do zabawy, a nie do filozofowania czy zachwycania sie jej
pięknem. jesli chcecie posłuchac pięknej i wartościowej muzyki, poetyckich i
niebanalnych tekstów, to włączcie sobie blus, jazz, rock, metal, gotyk,
muzykę poważną.
ludzie, czego wy wymagacie od popu i disco??! aha, przypomniało mi sie, ze kiedys podobał [i w zasadzie nadal podoba;] mi sie teledysk Robbie'go Williamsa do piosenki "Come Undone". niby nie lubie robali w klipach, bo wydaja mi sie kiczowate, ale ten cos w sobie ma. sympatyczny po prostu. i uwielbiam ten fragment: it's so frustrated just get another drink in. heehee. szkoda, ze juz nie puszczają tego kawałka :'( Ten post był edytowany przez Kira: 26.06.2004 22:10 -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 01:41 |