Videoklipy, Muzyka + Film
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Videoklipy, Muzyka + Film
BUNTOWINIK |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 104 Dołączył: 01.06.2004 Skąd: Słupca ![]() |
JAkie są wasze ulubione klipy???
moje: 1.Nirvana - Heart-Shaped Box 2.Weird al Yankovich - Smells Like Nirvana 3.Soundgarden- BLack Hole Sun Nie lubię kiedy klipy śa robione jak relacja z tego co sie działo w studiu przy nagrywaniu piosenki (patrz Nothing Else Mathers) -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
a czy to jest techno w ogóle? no nie
wiem.. byc moze, ja w kazdym razie myslałam, ze to cos pomiedzy popem i
disco. z przewaga tego drugiego. ale moze sie myle.
hm, wiesz mam taka zasade, ze jak włączam Vive, Mtv albo inny, tym podobny program to raczej nie spodziewam sie, ze usłysze tam cos naprawde dobrego i na wysokim poziomie. nie jestem uprzedzona, po prostu wiem, co tam leci. choc przyznam, ze czasem miło sie 'rozczarowuje' ;] zgadzam sie, ze "Dragostea..." nie jest zbyt ambitna piosenka, ale jakos mnie to nie bulwersuje, bo dla mnie kazdy utwór, który miesci sie w estetyce dance, techno itp. jest sieczką po prostu. w moim odczuciu tak jak nie ma dobrego disco polo, tak nie ma dobrego techno albo dance. poza tym słyszałam o wiele gorsze utwory, naprawde [znacie pania o jakze wyszukanym pseudonimie Evah? albo Krzyska Antkowiaka? (--> Ena, Ema, czy jakos tak, przesłuchajcie sobie, a szybko stwierdzicie, ze o zone to jeszcze nie taka masakra..) i choc ci 'artyści' zajmuja sie - wydawałoby sie - ambitniejsza muzyka niz dance, bo hh, popem, nie powiedziałabym, ze to co tworza jest w jakis sposób na wyzszym poziomie]. Lilly, Ty dla jaj słuchasz sobie "jestes szalona", a ja o zone. nie widze różnicy. Ten post był edytowany przez Kira: 26.06.2004 23:15 -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 01:31 |