"dziękuje Ci Za Wszystko"
Wiersz Kumpeli Z Klasy
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
"dziękuje Ci Za Wszystko"
Wiersz Kumpeli Z Klasy
dj_klusek |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 8 Dołączył: 18.02.2004 Skąd: z Wadowic ![]() |
nie jest to mój wiersz, ale mojej koleżanki,
Klaudi(oczywiście umieszczont za jej zgodą):
Dziękuje za twą miłość, Dziękuje za zaufanie i szczerość, Dziękuje za te wszystkie ważnie rozmowy, Które dały mi tyle otuchy, I rozwiązały wszystkie problemy z głowy Dziekuje za to że zawsze mnie wspierałeś, Że tyle nadziei w me serce wlałeś, Że zawsze o mnie pamiętałeś, Dziękuje że bez względu na wszystko, Byłeś po mojej stronie Że zawsze stawałeś w mojej obronie Dziekuje że liczyłeś sie z moimi uczuciami Dzieliłeś sie każdymi wątpliwościami Dziękuje że nie pozwoliłeś bym cierpiała Sprawiłeś że sie ciągle śmiałam Dziękuje za te wszystkie chwile Szczęscia i radości Było ich tak dużo A wszystko czynione było z miłości Dziękuje Ci kochanie za wszystko!!!!!!!! -------------------- "czym sen dla ciała tym przyjażń dla duszy,odświerza siły"
"nie ufaj rodzicom zrób sie sam" "nie kradnij, władza nie znosi konkurencji":D mój blog na tenbicie |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 13.05.2025 20:25 |