"dziękuje Ci Za Wszystko"
Wiersz Kumpeli Z Klasy
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
"dziękuje Ci Za Wszystko"
Wiersz Kumpeli Z Klasy
dj_klusek |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 8 Dołączył: 18.02.2004 Skąd: z Wadowic ![]() |
nie jest to mój wiersz, ale mojej koleżanki,
Klaudi(oczywiście umieszczont za jej zgodą):
Dziękuje za twą miłość, Dziękuje za zaufanie i szczerość, Dziękuje za te wszystkie ważnie rozmowy, Które dały mi tyle otuchy, I rozwiązały wszystkie problemy z głowy Dziekuje za to że zawsze mnie wspierałeś, Że tyle nadziei w me serce wlałeś, Że zawsze o mnie pamiętałeś, Dziękuje że bez względu na wszystko, Byłeś po mojej stronie Że zawsze stawałeś w mojej obronie Dziekuje że liczyłeś sie z moimi uczuciami Dzieliłeś sie każdymi wątpliwościami Dziękuje że nie pozwoliłeś bym cierpiała Sprawiłeś że sie ciągle śmiałam Dziękuje za te wszystkie chwile Szczęscia i radości Było ich tak dużo A wszystko czynione było z miłości Dziękuje Ci kochanie za wszystko!!!!!!!! -------------------- "czym sen dla ciała tym przyjażń dla duszy,odświerza siły"
"nie ufaj rodzicom zrób sie sam" "nie kradnij, władza nie znosi konkurencji":D mój blog na tenbicie |
![]() ![]() ![]() |
Mellisa |
![]()
|
||||
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
po pierwsze, znów apeluje o dokładność używajcie (Twoja koleżanka i Ty również) ę, ś, ć i innych polskich znaków
ę
ś po drugie, interpunkcja... np: Dziękuję, że itp po trzecie konsekwencja... jeśli na początku 'twą' było małą literą, na końcu 'ci' proponowałabym tak samo... po czwarte za duzo wykrzykników na końcu. Nie ma takiego znaku... najwyzej trzy, ale to i tak ostateczność to tyle spraw czysto technicznych co do treści typowy, bardzo młody wiersz... nadaje się na wzniosłe odczytanie przed sympatią podobne do wszelakich, drętwych podziękowań dla dyrektorów, przewodniczących, zasłużoncyh... zaznaczam, że dobry wiersz o takiej tematyce jest bardzo trudny do stworzenia ze względu na powtarzanie tego samego po raz enty... może wybierz inną tematykę? rozejrzyj się dookoła... o codzienności najciekawiej pisać, bo każdy widzi ją ze swojej strony... odkryj własną... -------------------- |
||||
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 13.05.2025 20:29 |