Książki, przeczytane, polecane
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Książki, przeczytane, polecane
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
tak sobie myślę, że skoro są tematy o
ostatnio obejrzanych filmach, zasłyszanych piosenkach i obejrzanych
teledyskach- to przydałby się też o ostatnio przeczytanych
książkach.
wszyscy chyba wiedzą o co chodzi: dość krótko recenzujemy nasze najświeższe doznania czytelnicze. mile widziane także dyskusje na powiązane tematy. miłego postowania! [; -------------------- voir clair dans le ravissement
|
![]() ![]() ![]() |
Potti |
![]()
|
||
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
o. to może przeczytam. bo po odłożeniu ''Kalamburki'' nie miałam już ochoty sięgać po kolejne części cyklu Musierowicz. zresztą od pewnego momentu Jeżycjada zaczęła tracić swoją magię. cała jej magia polegała przecież na jakimś takim optymizmie, sympatyczności. książki były ciepłe i podnosiły na duchu. a później... bęc, koniec bajki. no, ale mam nadzieję, że ''Język Trolli'' trzyma klasę. -------------------- voir clair dans le ravissement
|
||