Książki, przeczytane, polecane
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Książki, przeczytane, polecane
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
tak sobie myślę, że skoro są tematy o
ostatnio obejrzanych filmach, zasłyszanych piosenkach i obejrzanych
teledyskach- to przydałby się też o ostatnio przeczytanych
książkach.
wszyscy chyba wiedzą o co chodzi: dość krótko recenzujemy nasze najświeższe doznania czytelnicze. mile widziane także dyskusje na powiązane tematy. miłego postowania! [; -------------------- voir clair dans le ravissement
|
![]() ![]() ![]() |
Anita |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 88 Dołączył: 13.05.2004 Skąd: (z)myślona ![]() |
Hmm... Ukochane, nie ukochane, ale
dobre.
Joanna Chmielewska- wszystko, co napisała, może na początek "Wszyscy jesteśmy podejrzani", albo "Lesio", albo "Wszystko czerwone" Lekkie kryminały, które rozweselą chyba każdego. Ja ryczałam ze śmiechu- więc to na dni jasne i ponure. Robin Cook- thillery medyczne ("Zaraza", "Epidemia", "Coma"). Niesamowite. John Grisham- kryminały prawnicze ("Firma", "Ława przysięgłych", "Klient", "Obrońca ulicy" i inne) Harlan Coben- sami przeczytajcie. Kryminały. Język nowoczesny (hehe) Z nie- kryminałów będą "Mały książę", "Mistrz i Małgorzata", "Lalka" (jedyne, co lubię z twórczości Prusa). Trzy książki kompletnie różne (autorzy Księcia i Mistrza chyba znani???), ale wszystkie są wspaniałe. To chyba tyle, jeszcze coś dodam, jak sobbie przypomnę. -------------------- |