Oto Mój Prywatny Skarb, kto jest
dla Was cudem?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Oto Mój Prywatny Skarb, kto jest
dla Was cudem?
Szara Elfka |
![]() ![]()
|
![]() Łuczniczka doskonała Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 65 Dołączył: 12.04.2003 Skąd: Eriador ![]() |
Zauwazyliście, że głównie opowiadamy tu o
sobie....
Postanowiłam zrewolucjonizować ten nawyk rozpoczynając ten topic. Więc... piszcie o osobie, która was zachwyciła, o waszym przyjacielu, chlopaku, dziewczynie, o kimś, kto jest dla was całym światem. Nie piszcie o osobach medialnych, tylko o kimś znanym tylko wam. Spróbujcie zachwycić innych. Podzielcie się tym, że macie taki skarb jak ta osoba. Ja już wiem, co napisze, ale poczekam by zobaczyć, czy ten topic ma jakikolwiek sens. -------------------- Jaka twoja cena byś brata sprzedał? Jaka twoja cena byś kupić się nie dał? Fatalny dzisiaj czas, godnych reguł zagłada. Brat sprzedaje brata, sąsiad sąsiada. Jesteś normalny, ja zapewne szalony. Jestem prawdziwy, ty dobrze ułożony. Farben Lehre - Judasz </b> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Avalon, Marcia -> nie na darmo to trzecia
gitara tego swiata...
Potti -> Ja jestem chodzacy wolontariat, mam w rodzinie dwóch pracowników tego domu dzieck, i tak mniej wiecej co tydzien slysze.... "Misiek, wes zorganizuj im ognisko...", "Misiek, zrob im pracownie komputerowa(kupili 10 kompow ale nie poproili o zalozenie sieci... eh...)", "Misiek moze pojdziesz do dyrekcji cyrku i zalatwisz dzieciakom wejscowki..." i mam z tego tyle ze trzeba tym dzieciakom wpieprzyc zeby sie uspokoily bo mi, temu ktory tak zapewnial ze beda spokojnie, beda sie fajnie bawic i w ogole, robia taki wstyd... eh... a mialy 10 razy bardziej przejebane? hehe... widze nie wiesz wszystkiego... duza czesc z nich zglasz sie sama do bidula, albo np. rodzice wyjezdzaja do stanow, zostawaija dzieci a potem te dzieci maja tyle kasy ze moi starzy tyle co im ojczulek w miesiacu przejse przez pol roku nie zarabiaja... albo co gorsza teraz pierwszym organem wychowawczym jest DD wiec trafiaja sie mlodzi kryminlisci, 16 letnie prostytutki zarabiajace na wlasne kosmetyki (bo im mama nie daje)... owszem sa tacy ktorzy mieli naprawde przegwizdane... ale tych jest gdzies moze ze 20%... -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |