Oto Mój Prywatny Skarb, kto jest dla Was cudem?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Oto Mój Prywatny Skarb, kto jest dla Was cudem?
Szara Elfka |
29.06.2004 22:22
|
Łuczniczka doskonała Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 65 Dołączył: 12.04.2003 Skąd: Eriador |
Zauwazyliście, że głównie opowiadamy tu o
sobie....
Postanowiłam zrewolucjonizować ten nawyk rozpoczynając ten topic. Więc... piszcie o osobie, która was zachwyciła, o waszym przyjacielu, chlopaku, dziewczynie, o kimś, kto jest dla was całym światem. Nie piszcie o osobach medialnych, tylko o kimś znanym tylko wam. Spróbujcie zachwycić innych. Podzielcie się tym, że macie taki skarb jak ta osoba. Ja już wiem, co napisze, ale poczekam by zobaczyć, czy ten topic ma jakikolwiek sens. -------------------- Jaka twoja cena byś brata sprzedał? Jaka twoja cena byś kupić się nie dał? Fatalny dzisiaj czas, godnych reguł zagłada. Brat sprzedaje brata, sąsiad sąsiada. Jesteś normalny, ja zapewne szalony. Jestem prawdziwy, ty dobrze ułożony. Farben Lehre - Judasz </b> |
MisieK |
01.07.2004 18:53
|
Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna |
Etam... wBasnie o to chodzi zeby nie
komentowa... chyba ka|dy jest w stanie nie skomentowac czego[... a z reszta
róta co chceta... i tak Wydra wygra... (bronboze ten z idola)
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |