Wszelkie Teorie Klubu - Zamknięte, Nowa teoria = nowy temat
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Wszelkie Teorie Klubu - Zamknięte, Nowa teoria = nowy temat
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
TEORIA 1
Lily jako członek Zakonu była zapewne silna osobowoscia, Ginny wydaje sie miec ta sama siłe [w V t.]. Obrona Snapka przez Lily przypomina mi kiedy Gin broniła kogos... Wiec tak - Ginny urodziła sie prawdopodobnie blisko czasu smierci Lily. Byc moze istenieje jakas silna więź miedzy duszą Lily, a duszą Ginny... Jeszcze jedno Tom wybrał Ginny w II tomie... Co jest takiego specjalnego w niej? Dodam do tego podobieństwo wyglądu Ginny do Lily... makes me think ![]() Ten post był edytowany przez kubik: 20.04.2005 22:06 -------------------- ...
|
![]() ![]() ![]() |
Koralina |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 155 Dołączył: 14.02.2004 Skąd: Wenus Płeć: Kobieta ![]() |
Teoria XXVI
Macie jakieś obiekcje na temat: dlaczego Harry widział na początku czwartego tomu historie śmierci Franka (ogrodnika)? Nie było to związane z blizną, bo przecież połączenie Vold->Harry pozwalało jedynie Harr'emu na oglądanie świata oczami Lorda V. Czyżby Harry był wizjonerem? Troche to wydaje mi się śmieszne, ale wytłumaczenie tego na inny sposób dzisiaj nie wydaje mi się możliwe. Zastanawiam się też nad "opięką" jego rodziców. Tak jak Kubik kiedyś wspomniał, może duch może objawić się we śnie, więc podsuwać pewne sceny też może. Sprowadzałoby się to do teori, że zmarli wiedzą co się niedługo wydarzy, dlatego też, dajmy na to Lily, postanowiła pokazać swojemu synowi urywek z teraźniejszości. Ale dlaczego? Czyżby Frank ma odegrać jakąś większą role w przyszłości? Może ten niepozorny ogrodnik nie może zaznać spokoju, a Harry ma np oczyścić jego zmarłe ciało z winy zabójstwa Riddle'ów ukazując światu prawde? edit 26 a nie 16 XDDDDD pozdr. kubik aha, dzięki [rozkojarzenie] ![]() Ten post był edytowany przez Koralina: 01.07.2004 21:39 -------------------- ![]() Tak, zawsze genialna - idealna, muszę być i muszę chcieć. Super luz i już, setki bzdur i już - to nie ja. I nawet kiedy będę sama, nie zmienię się - to nie mój świat. Przede mną droga którą znam, którą ja, wybrałam sama. Myslovitz |