Wszelkie Teorie Klubu - Zamknięte, Nowa teoria = nowy temat
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Wszelkie Teorie Klubu - Zamknięte, Nowa teoria = nowy temat
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
TEORIA 1
Lily jako członek Zakonu była zapewne silna osobowoscia, Ginny wydaje sie miec ta sama siłe [w V t.]. Obrona Snapka przez Lily przypomina mi kiedy Gin broniła kogos... Wiec tak - Ginny urodziła sie prawdopodobnie blisko czasu smierci Lily. Byc moze istenieje jakas silna więź miedzy duszą Lily, a duszą Ginny... Jeszcze jedno Tom wybrał Ginny w II tomie... Co jest takiego specjalnego w niej? Dodam do tego podobieństwo wyglądu Ginny do Lily... makes me think ![]() Ten post był edytowany przez kubik: 20.04.2005 22:06 -------------------- ...
|
![]() ![]() ![]() |
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
uhuhu niedługo to wyfawce trzabedzie
znaleść zeby nam wydał te nasze teorie XP
Teoria XXVIII no chyba ze dawałem ale co tam: nie tylko fabuła ksiązek jest ze soba powiązana w szczególny sposób, ale jak sie okazuje równierz i tytuły poszczególnych tomów mozna [a nawet trzeba] powiązac w logiczny ciag. Oto ten ciąg: Harry Potter i kamień filozoficzny - rzecz Harry Potter i komnata tajemnic - bastion zła Harry Potter i więzien azkabanu - człowiek i teraz uwazajcie: Harry Potter i czara ognia - rzecz Harry Potter i zakon feniksa - bastion dobra Harry Potter i półkrwisty książe - człowiek idąc dalej ta logika to VII tom bedzie miał w nazwie jakąś rzecz. Harry Potter i {jakas rzecz} Ale jaką? Zarówno kamien jak i czara NIE BYLI obiektem pożądania Harry'ego. Kamienia jak i czary juz [prawdopodobnie] nie zobaczymy, a więc jest to rzecz jednorazowego uzytku [t.j. na jeden tom]. Kamien był bardzo ważny bo dawał moc. Czara była ważna bo skłocała ze soba domy a nawet szkoły. Wniosek. Rzecz ta będzie miała ogromna moc zjednowania ludzi. PS: Pewnie sobie pomyslicie: "cfaniak zna tytuł 6 tomu i udaje mądrale" Wcale nie, ja na tern pomysł wpadłem juz w styczniu tylko nie zapostowałem... kurna idiota ze mnie. +=+=+ Teoria XXIX OK kotki, skoro wiadomo, że tomu 3 i 6 są ze soba połączone to chciałbym cos neicoś powiedziec o fabule 6 tomu... Co się wydarzyło w tomie 3 co mogłoby miec efekt w tomie 6? 1. Używanie magii na mugolach przez Harry'ego. 2. Uniewinnienie go prtzez ministra 3. Atak na pociag do Hogwartu [dementorzy?] 4. Jakies nieznane wcześniej miejsce o którym wszyscy wiedża ale nikt o nim nie wspominał. 5. Konflikt Hermiony i Draco. Czylki odpowiedź Draco na uderzenie Hermiony = już się Ron z nim policzy = śmierć Draco? Patrz niżej. 6. Harry nauczy się znów jakiś niesamowicie hiper-ekstra-niewymownie tródnych zaklęć. Dlaczego? Bo dementorów mozna zabić. 7. Dementorzy, dementorzy i jeszcze raz dementorzy. 8. Zabawy z czasem. Ktos kogos uratuje, bądź nie zdąży. 9. Zdrada Petera. Zrobi cos co oczyści jego imię? Zabije Lucjusza? 10. Zabite zostanie jakieś zwierzę. Co sie odwlecze to nie uciecze. Hardodziób szykuj się. I to tyle XP Ten post był edytowany przez kubik: 02.07.2004 22:22 -------------------- ...
|