Wszelkie Teorie Klubu - Zamknięte, Nowa teoria = nowy temat
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Wszelkie Teorie Klubu - Zamknięte, Nowa teoria = nowy temat
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
TEORIA 1
Lily jako członek Zakonu była zapewne silna osobowoscia, Ginny wydaje sie miec ta sama siłe [w V t.]. Obrona Snapka przez Lily przypomina mi kiedy Gin broniła kogos... Wiec tak - Ginny urodziła sie prawdopodobnie blisko czasu smierci Lily. Byc moze istenieje jakas silna więź miedzy duszą Lily, a duszą Ginny... Jeszcze jedno Tom wybrał Ginny w II tomie... Co jest takiego specjalnego w niej? Dodam do tego podobieństwo wyglądu Ginny do Lily... makes me think ![]() Ten post był edytowany przez kubik: 20.04.2005 22:06 -------------------- ...
|
![]() ![]() ![]() |
Atina |
![]()
|
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 401 Dołączył: 07.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Olivander zdziwił się, bo Voldi miał w
różdżce to samo.
Różdżka powinna należeć do Harry'ego, bo jego właśnie wybrała. Można oczywiście gdybać, jaką by dostał gdyby nie to naznaczenie, ale Har (fajny skrót imienia XD) został naznaczony, dostał część mocy Volda. Nie ma czegoś takiego, że różdżka jest czarodziejowi przeznaczona, dlatego różdżka dopasowuje się do czarodzieja w danej chwili. Ta Wybrała Harry'ego. Wiem, niejasno napisałam. -------------------- At the end of the world... or the last thing I see...
![]() Enormous amount of people would rather die, than think... in fact they do so. |