Wszelkie Teorie Klubu - Zamknięte, Nowa teoria = nowy temat
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Wszelkie Teorie Klubu - Zamknięte, Nowa teoria = nowy temat
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
TEORIA 1
Lily jako członek Zakonu była zapewne silna osobowoscia, Ginny wydaje sie miec ta sama siłe [w V t.]. Obrona Snapka przez Lily przypomina mi kiedy Gin broniła kogos... Wiec tak - Ginny urodziła sie prawdopodobnie blisko czasu smierci Lily. Byc moze istenieje jakas silna więź miedzy duszą Lily, a duszą Ginny... Jeszcze jedno Tom wybrał Ginny w II tomie... Co jest takiego specjalnego w niej? Dodam do tego podobieństwo wyglądu Ginny do Lily... makes me think ![]() Ten post był edytowany przez kubik: 20.04.2005 22:06 -------------------- ...
|
![]() ![]() ![]() |
Galia |
![]() ![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 249 Dołączył: 28.05.2004 Skąd: *From the land of stars * ![]() |
Czyli jeśli Harry nie zostałby naznaczony
to prawdopodobnie miałby inną różdzkę, bo ta wybrała go tylo ze względu na
to, że Voldi jest jego częścią?
Jakieś to pokręcone ![]() ![]() Więc oto mamy jeszcze jeden powód aby uśmiercić Harry'ego. Jak Voldi zejdzie z tego świata to Harry'emu różdzka przestanie działać. ![]() -------------------- Jestem myślicielką niezależną, wolną poszukiwaczką oazy nieskrępowanych istnień. Przemierzam pustynie w poszukiwaniu sensu... Czy odważysz się pójść za mną?
Myśli, marzenia, złudzenia. Moje życie... Nie można dostać czegoś, nie tracąc czegoś w zamian. Żeby coś otrzymać musisz poświęcić coś o podobnej wartości. To zasada równoważnej wymiany. To prawda o świecie... |