Książki, przeczytane, polecane
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Książki, przeczytane, polecane
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
tak sobie myślę, że skoro są tematy o
ostatnio obejrzanych filmach, zasłyszanych piosenkach i obejrzanych
teledyskach- to przydałby się też o ostatnio przeczytanych
książkach.
wszyscy chyba wiedzą o co chodzi: dość krótko recenzujemy nasze najświeższe doznania czytelnicze. mile widziane także dyskusje na powiązane tematy. miłego postowania! [; -------------------- voir clair dans le ravissement
|
![]() ![]() ![]() |
Galia |
![]()
|
||
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 249 Dołączył: 28.05.2004 Skąd: *From the land of stars * ![]() |
Zgadzam się na całej lini, ta ksiażka jest naprawdę niesamowita!!! ![]() ![]() ![]() Akcja super wciagająca, postacie naprawdę mistrzowsko zbudowane. Do tego umiejscowienie akcji w tym właśnie okresie historycznym... Poprostu cud, miód i orzeszki No i nutella oczywiście ![]() -------------------- Jestem myślicielką niezależną, wolną poszukiwaczką oazy nieskrępowanych istnień. Przemierzam pustynie w poszukiwaniu sensu... Czy odważysz się pójść za mną?
Myśli, marzenia, złudzenia. Moje życie... Nie można dostać czegoś, nie tracąc czegoś w zamian. Żeby coś otrzymać musisz poświęcić coś o podobnej wartości. To zasada równoważnej wymiany. To prawda o świecie... |
||