Mazać Każdy Może..., czasem lepiej
a czasem gorzej
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Mazać Każdy Może..., czasem lepiej
a czasem gorzej
ZedeKiaH |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 28 Dołączył: 05.06.2003 Skąd: Z Amorelium ![]() |
Wrr! mam dość kamerki, strasznie
wszystko zniekształca, szczególnie kolory. Ale ważne że wogóle ją mam i
jakoś zdjęcia robić mogę;]
ołówek: Autoportret Wilk Pastel sucha: Szła dzieweczka do laseczka.... Pastele olejne: Wyspa Więcej póxniej Ten post był edytowany przez ZedeKiaH: 27.06.2004 20:59 -------------------- Nasze życie jest tym, czym czynią je nasze myśli
Aureliusz --------------- Kiedy się kocha, wszystko dookoła nabiera coraz głębszego sensu. Paulo Coelho --------------- Kwiat szczęścia najpiękniej rozkwita, gdy opromienia go światło miłości. --------------- Miłość jest piękna, piękniejsza od słońca, lecz tylko wtedy, gdy wytrwa do końca. |
![]() ![]() ![]() |
Szara Elfka |
![]()
|
![]() Łuczniczka doskonała Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 65 Dołączył: 12.04.2003 Skąd: Eriador ![]() |
Oo... DeviantART... nieźle, nieźle...
Więc... bardzo mi się technika podoba, bardzo ładnie dopracowujesz szczegóły, ale prace są trochę rozmyte i zniekształcone. -------------------- Jaka twoja cena byś brata sprzedał? Jaka twoja cena byś kupić się nie dał? Fatalny dzisiaj czas, godnych reguł zagłada. Brat sprzedaje brata, sąsiad sąsiada. Jesteś normalny, ja zapewne szalony. Jestem prawdziwy, ty dobrze ułożony. Farben Lehre - Judasz </b> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 07:06 |