Wszelkie Teorie Klubu - Zamknięte, Nowa teoria = nowy temat
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Wszelkie Teorie Klubu - Zamknięte, Nowa teoria = nowy temat
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
TEORIA 1
Lily jako członek Zakonu była zapewne silna osobowoscia, Ginny wydaje sie miec ta sama siłe [w V t.]. Obrona Snapka przez Lily przypomina mi kiedy Gin broniła kogos... Wiec tak - Ginny urodziła sie prawdopodobnie blisko czasu smierci Lily. Byc moze istenieje jakas silna więź miedzy duszą Lily, a duszą Ginny... Jeszcze jedno Tom wybrał Ginny w II tomie... Co jest takiego specjalnego w niej? Dodam do tego podobieństwo wyglądu Ginny do Lily... makes me think ![]() Ten post był edytowany przez kubik: 20.04.2005 22:06 -------------------- ...
|
![]() ![]() ![]() |
snape'rka |
![]()
|
||
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 33 Dołączył: 16.07.2003 Skąd: NT-kto zgadnie ten jest dobry ;) ![]() |
by Kubik.
A nie bądź taki pewny Jakubie ( ![]() Poza tym jednym punktem jestem skłonna się zgodzić co do tej teorii. Faktycznie należy zastanowić się nad sprawą Lily. Jak na razie nie mam pomysłu. A co tam podzielę się z wami teorią, której, uprzedzam z góry, nie należy traktować poważnie. Otóż uważam, że podczas walki z papciem Voldziem i jego śmierciojadami dużą rolę odegrają skrzaty.W jaki sposób?Pamiętamy, że czary jednego skrzata są słabe, ale jak wiemy w jedności siła, czy gdyby duża liczba skrzatów połączyła swoje czary to nie powstałoby zaklęcie o naprawde dużej mocy? Przecież podobnie łączyli swe zaklęcia czarodzieje, np. w IV tomie przeciw smokom. Muszę jeszcze tylko wymyślić do jakiego celu potrzebne byłyby skrzacie czary. ![]() A ja wiem co Kubik robi w nocy jak nie może spać XD wymyśla nowe teorie. ![]() -------------------- Proszę się nie bać i nie regulować odbiorników. To tylko ja.
Life is a waterfall we're one in the river and one again after the fall swimming through the void we hear the word we lose ourselves but we find it all.... cause we are the ones that want to play always want to go but you never want to stay and we are the ones that want to choose always want to play but you never want to lose aerials, in the sky when you lose small mind you free your life |
||