Żyć To Znaczy
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Żyć To Znaczy
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
Żyć to
znaczy...
Ryzykować: grać w pokera, skakać na bungee lub jeść arbuza w ulubionej bluzce. Zmieniać: siebie, według nastrojów innych, jeśli pozwolą i kolor zasłon od czasu do czasu Kochać: kilka dobrych książek, idola prosto z plakatu a pozatym Kogoś Szczególnego (opisu brak!) Żyć to znaczy żyć Niezgodnie z przepisem. -------------------- voir clair dans le ravissement
|
![]() ![]() ![]() |
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
A jakos tak mnie natchnal optymistycznie ten wiersz.
I nie patrzylam ile jest w nim Morn ile Vampi bo kazdy wiersz to dla mnie dzielo osobnego autora. Jak ja kocham takie wiersze. Jestem jak najbardziej na 'tak' Potti. Oby wiecej tego typu dzieł. -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 18:09 |