Kara Smierci, czyli co o tym
myslicie
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Kara Smierci, czyli co o tym
myslicie
mayi |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 190 Dołączył: 18.06.2004 Skąd: poznan ![]() |
Na onecie opublikowano artykul mowiacy o pomysle przywrocenia kary smierci w polsce artykul po nacisniecie tego linku
co myslicie o karze smierci? -------------------- szkoła :( :( :(
|
![]() ![]() ![]() |
Khamul |
![]()
|
||
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 198 Dołączył: 27.11.2003 Skąd: Skwierzyna (13267 mieszkańców) ![]() |
Chyba amnestii ![]() Ja uważam że kara śmierci powinna być. Ktoś kto zabił drugiego człowieka sam powinien iść na szafot. Oczywiście może być pomyłka, ale jezeli dowodody są za winnym albo winny się przyzna (nie powinna to być okoliczność łagopdząca) to na szubienicę! Poza tym ludzie odsiadujący dożyywocie siedzą sobie często WYGODNIe w więzieniach za NASZE pieniądze i mają się nie najgorzej - zdarzają się nawet przypadki kiedy bezdomni ludzie, nie mający już za co żyć, podpadają specjlanie i umyslnie pod paragraf. A dożywocie powinno się zamienić na karę śmierci, nie nalezy się przejmowac wyrzutami mordercy. Od razy wykonać wyrok i sprawa załatwion - wszyscy sa zadowoleni. Zresztą o ile wiem przywrócenia kary chcą Kaczyńscy, a jak na razie nie oni w polsce królują, i chyba długo jeszcze poczekamy..., chociaż? Przecież w każdym kraju może byc kara smierci. Unia Europejska ani NATO tyego nie zakazują. każdym bądź razie przydałaby się ankita, a ja jestem karze śmierci na TAK. Ten post był edytowany przez Khamul: 12.07.2004 09:02 -------------------- |
||