Jezyki, j.angielski,niemiecki...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Jezyki, j.angielski,niemiecki...
Fraar |
![]() ![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 8 Dołączył: 06.07.2004 ![]() |
czy znacie jakies jezyki oprocz polskiego,czy uczycie sie jakiegos?
Ja ucze sie niemieckiego poniewarz chce wyjechac do niemiec pracowac,i jeszcze ucze sie angielskiego. -------------------- cze wam wszystkim lp rulez
|
![]() ![]() ![]() |
Szara Elfka |
![]()
|
![]() Łuczniczka doskonała Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 65 Dołączył: 12.04.2003 Skąd: Eriador ![]() |
ja do głownego zagadnienia:
ludzie się w koło dziwią, że tak kocham języki, ale lubię sie ich uczyć dlatego, że mi to łatwo przychodzi. kocham angielski, chyba najbardziej ze wszystkich poznanych języków. znam w sumie łacinę, włoski trochę, francuski też trochę bo nie mam kiedy się uczyć, niemiecki... i hehe... quenyę ![]() to tak dla podciągnięcia mojego ego^^ -------------------- Jaka twoja cena byś brata sprzedał? Jaka twoja cena byś kupić się nie dał? Fatalny dzisiaj czas, godnych reguł zagłada. Brat sprzedaje brata, sąsiad sąsiada. Jesteś normalny, ja zapewne szalony. Jestem prawdziwy, ty dobrze ułożony. Farben Lehre - Judasz </b> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |