Sport, Jaki szport ogladacie,
uprawiacie itp.?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Sport, Jaki szport ogladacie,
uprawiacie itp.?
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ksiazki sa, Film jest, Muzyka jest, a sportu nie ma... no chyba ze uznac temat Euro2004 w którym rozmawiamy tylko o pilce...
A wiec, jakie sporty lubicie? -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
![]() ![]() ![]() |
snape'rka |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 33 Dołączył: 16.07.2003 Skąd: NT-kto zgadnie ten jest dobry ;) ![]() |
A ja jestem leń wybitny! Lenistwo to
dziedzina, w której przoduję XP Jak już wspominałam na bzziumie. Toleruję
rower, pływanie, tenis ( uwielbiam wszystko w co można grać rakietą lub
paletką),biegi i różne gry zespołowe, co nie zmienia faktu, że uważam się za
osobę co ma dwie lewe nogi i ręce. XDD Ostatnio koleżanka nudzi mnie, żebym
od roku szkolnego zapisała się z nią na karate, ale mam pewne wątpliwości...
Bo ja już stara dupa jestem
![]() ![]() A telewizji zazwyczaj nie oglądam. -------------------- Proszę się nie bać i nie regulować odbiorników. To tylko ja.
Life is a waterfall we're one in the river and one again after the fall swimming through the void we hear the word we lose ourselves but we find it all.... cause we are the ones that want to play always want to go but you never want to stay and we are the ones that want to choose always want to play but you never want to lose aerials, in the sky when you lose small mind you free your life |