Poa: Zagadki Nieodgadnione, SPOILER
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Poa: Zagadki Nieodgadnione, SPOILER
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
"Alfonso miał bardzo dobre przeczucie co stanie a co sie nie stanie w przyszłych tomach. Dodał do filmu rzeczy, które zdradzaja co będzie w ostatnich dwóch książkach. Wiec naprawdę dostałam gęsiej skórki kiedy zobaczyła te dwie rzeczy."
A wiec znów mam wizje XP Czy Hermiona stanie się wilkołakiem? W filmie PoA w czasie przemianu prof. Lupina w wilkołaka, Hermiona woła: "Profesorze Lupin!". Na to wilkołak odwraca się i piszczy. W drugiej sytuacji Hermiona woła Lupina/Wilkołaka a ten na to reaguje!!! Oczywiście nie ma na to dowodów, ale czyż mozliwe nie jest, że Hermiona zostanie przez Lupina bądź innego wilkołaka ugryziona? Lupin by się totalnie załamał... &&& Czy cos łączyło Lupina i Lily Lupin wyraża sie raczej ciepło na temat Lily. Troszke za ciepło jak o żonie swojego najlepszego przyjaciela. Dodajmy równierz, że poznał Harry'ego nie po bliźnie ale po oczach... Z jego monologu, mozna wywnioskowac, że była jego jedyną podporą w czasach kiedy wszyscy sie od niego odwrócili. Kiedy to było? Albo przed zakumlowaniem sie Lupina z Syriuszem i Jamesem. Albo kiedy był podejrzany o to, że jest zdrajcą. Dawajcie wasze spostrzeżenia. -------------------- ...
|
![]() ![]() ![]() |
skicia |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 227 Dołączył: 16.11.2003 Skąd: Place where the angels fall... ![]() |
Jakoś mnie nie przekonałaś. Prawdziwy
przyjaciel jest z tobą ZAWSZE, w chwilach smutku i radości, a nie odwraca
się od ciebie wtedy gdy go najbardziej potrzebujesz.
Co do Imperio. Fakt można zwalczyć, ale trzeba użyc do tego bardzo dużo mocy. Nie twierdzę, że Ron takiej nie posiada, ale nie wiem czy by mu się to udało. -------------------- ![]() ![]() ![]() (hm...)Kto nie jest z nami , ten jest przeciwko nam(hm...) |