Jak Myślicie Kto Umrze Następny?, Kolejka do śmierci
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Jak Myślicie Kto Umrze Następny?, Kolejka do śmierci
Ismena_virgo |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 13 Dołączył: 08.05.2004 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Voldemort powstał, teraz wojna pomiędzy
dobrem a złem może rozpętać sie na dobre. Jak sądzicie kto umrze w
następnych częściach, czy też może nikt? Może ktoś z Zakonu podczas
wykonywania pracy lub Snape, bo w końcu Czarny Pan powiedział, że czeka go
kara za zdrade.
|
![]() ![]() ![]() |
Koralina |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 155 Dołączył: 14.02.2004 Skąd: Wenus Płeć: Kobieta ![]() |
Ron - osoba której najbardziej brakuje
Harry'emu, jego pierwszy i najlepszy przyjaciel. Jego śmierć doprowadziłaby go do obłędu i podjęcia strasznych decyzji przesądzających o przeszłości, których nie podjąłby za życia Rona. Dumbledore - śmierć najpotężniejszego czarodzieja tamtych czasów zwolniłaby miejsce Harry'emu - nowemu pokoleniu. Zginie, tak jak zginąć powinien - w walce o dobro, zostawiając całą swą potęge komuś kto żyje i musi żyć nadal. Dumbledore jest bardzo stary, przeżył już dostatecznie wiele i jestem pewna, że umrze. Glizdogon - wypełni swój dług wobec Harry'ego i zatrze ślady z przeszłości, może uniewinni pamięć Blacka ukazując się światu. Pomorze możliwe też Harry'emu, zostając zamordowanym przez to z rąk Voldemorta. Artur - jest za bardzo pozytywną postacią, by nie zginąć. Pan domu Weasleyów, szalony człowiek lubujący się w odkrywaniu tajemnic mugoli i na dodatek wierny członek zakonu. Bardzo kocha jak widze swoją rodzine i mógłby się dla niej poświęcić. Ten post był edytowany przez vampirka: 07.10.2016 12:32 -------------------- ![]() Tak, zawsze genialna - idealna, muszę być i muszę chcieć. Super luz i już, setki bzdur i już - to nie ja. I nawet kiedy będę sama, nie zmienię się - to nie mój świat. Przede mną droga którą znam, którą ja, wybrałam sama. Myslovitz |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 17:42 |