włości wartości.
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
włości wartości.
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
nie działające złości
z mej miłości do kości. wartości nie gości mających wiele własności. wartości z młodości ? to nie dla mych starych kości. marności wościć nie będzie ku mości Pana. w stanie błogości nie znajdziesz ścisłości. Poziom wrogości też od wartości. miłości ogarnąć też mości. nie gości ? złości, kości, wartości, gości, własności, wartości, młodości; kości, marności, mości, błogości, ścisłości, wrogości, wartości; miłości, gości; to wszystko błędne mnogości. Ten post był edytowany przez voldius: 10.01.2004 01:03 |
![]() ![]() ![]() |
Secner |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 118 Dołączył: 05.07.2004 Skąd: Z Nienacka. ![]() |
Powtórzeń jest co niemara, jak dla mnie - za dużo, to raz. Dwa - chyba rzeczywiście hip-hop rządzi (to obiektywne zdanie, a nie moja opinia!), bo co nie wejdę na jakiś temat na tym forum czytam tekst do piosenki hip-hopowej.
-------------------- Khamulec dał głos.
Syn do ojca: - tato jestem gejem! Ojciec spokojnie: - Synu czy jezdzisz dobrym samochodem? - No raczej nie, tato - A czy ubierasz sie w eksluzywne ciuchy od Armaniego? - No tez nie, tato - A czy masz dom z wielkim ogrodem w Los Angeles? - No nie tato a czemu pytasz? - No widzisz to ty zwykly pedal jestes! |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 13.05.2025 23:13 |