Kim Chcecie Zostać???, .
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Kim Chcecie Zostać???, .
Hermiona13 |
![]() ![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 113 Dołączył: 14.05.2004 Skąd: Sosnowiec ![]() |
Jeżeli rozmawiamy tu o wszystkim to
bardzo proszę: Kim chcielibyście zostać w przyszłości?Może macie już jakieś plany?? estiej edit: w pierwszym poście przedstawiamy własną opinię na dany temat, w tym przypadku własne plany na przyszłość. Ten post był edytowany przez estiej: 02.04.2006 11:16 -------------------- ![]() ![]() ![]() Let's go the library! Let's go crazy and omit words to show off how good our English really is! Also, let's put a lot of shiny pictures to irritate the s... out of modem users. |
![]() ![]() ![]() |
Szyszmora |
![]()
|
||
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 58 Dołączył: 17.07.2004 ![]() |
Ja chciałabym zostać architektem....Ale
najpierw musę nauczyć się rysować. Ze szkoły plastycznej zwiałam po półtora
roku. Historia sztuki to najnudniejszy przedmiot jakiego sie
uczyłam........
Mój tata miał to samo. Dziadek był pilotem i tata odkąd tylko nauczył sie mówić każdemu kto chciał go słuchać opowiadał o samolotach. no, ale zdrowie sie popsuło i został dziennikarzem.Kiedy jest jakakolwiek impreza dotycząca samolotów to on o niej pisze. Więc nie jest tak żle, nie? -------------------- the things you say
games you play dirty magic... |
||