Miłość
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Miłość
Blade |
![]() ![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 15 Dołączył: 05.07.2003 Skąd: Bielsko-Biała and Jastrzębie Zdrój ![]() |
Chciałbym sie dowiedzieć czy kochaliście
kiedyś osobe tak mocno jak nigdy dotąd. I chciałbym całymi zdaniamia a nie
tylko trzy słowa "tak","nie","może".
-------------------- "Mezopotamia miedzy Eufratem i Tygrysem Mezo styl miedzy kartka a dlugopisem mezo styl miedzy forma i trescia moze ty wiesz cos na ten temat"
"Halo chcialbym nawiazac dialog przemowic do tych co mosty za soba pala" "maly i wielki smialy jak Frodo wchodze w ciemny Mordor i robie horror wrogom" |
![]() ![]() ![]() |
ren.Asiek |
![]()
|
Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 553 Dołączył: 23.11.2003 Skąd: Kraków :))) Płeć: Kobieta ![]() |
Tak...ja też nie lubię, gdy ktoś wywija
słowem o tak dużym znaczeniu jak "kocham". Jedna moja znajoma mówi
tak badzio często gdy kogoś bardzo lubi, niekoniecznie sie z tym kimś
przyjaźni ale tak mówi. Jak dla mnie jest to nadużywanie tego słowa...bo czy
kiedy będzie ono potrzebne w stosunku do innej osoby, czy nadal będzie miało
w sobie tyle magii ???
Jeśli chodzi o miłość...nie, mnie jeszcze w życiu nie spotkała, jeśli mówić o najpiękniejszej, czyli wzajemnej. Przeżyłam już wiele zauroczeń, wzdychałam do wielu chłopaków, ale nie sądzę żebym kiedyś kogoś naprawdę kochała. Sądzę że jak na razie to słowo ma za duże znaczenie, aby nazywać nim nikłe zauroczenie czy uczucie, które żywi się do bardzo bliskiej osoby, bo do tego trzeba wiedzieć ze kocha się tą osobę całym sercem...po prostu to wiedzieć, czuć... Mówiąc o przyjaźni, tak mam przyjaciółkę...jednak nie mogę powiedzieć ze nasza znajomość oddaje w pełni znaczenie przyjaźni. Jest mi ona bliska to fakt, ale...nei nie umiem tego wytłumaczyć. A jesli chodzi o przyjaźń damsko- męską...ja w nią wierzę, ale nie mam osoby płci męskiej, którą mogłabym śmiało nazwać przyjacielem. Mam dobrych kumpli, dobrze się dogadujemy, lecz nie mam pewności czy mogę im wszystko wyjawić. Bardzo bym chciała poznać kiedys taką osobę...może nawet już poznałam, ale nie chce przedwcześnie tej znajomości nazywać słowami, gdyż za mało czasu upłynęło abym mogła to zrobić... -------------------- Być nikim innym jak samym sobą w świecie, który każdego dnia próbuje zrobić nas kimś innym.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 06:57 |