Kim Chcecie Zostać???, .
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Kim Chcecie Zostać???, .
Hermiona13 |
![]() ![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 113 Dołączył: 14.05.2004 Skąd: Sosnowiec ![]() |
Jeżeli rozmawiamy tu o wszystkim to
bardzo proszę: Kim chcielibyście zostać w przyszłości?Może macie już jakieś plany?? estiej edit: w pierwszym poście przedstawiamy własną opinię na dany temat, w tym przypadku własne plany na przyszłość. Ten post był edytowany przez estiej: 02.04.2006 11:16 -------------------- ![]() ![]() ![]() Let's go the library! Let's go crazy and omit words to show off how good our English really is! Also, let's put a lot of shiny pictures to irritate the s... out of modem users. |
![]() ![]() ![]() |
ANASTAZJA BLACK |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 135 Dołączył: 06.07.2004 ![]() |
jaaaa........moge być
dziennikarką - do gazety, do telewizji, obojkętne.czy mam treme przed
publicznoscią? trema zawsze jest. u mnie niewielka. jak występowałam na
egzaminach z fortepiAnu zawsze sobie myślałam : "a naplujcie mi" i
szłam wyluzowana...
może przed kamerą jest inaczej....... może nie jestem fotogeniczna...... ale co tam............=) mogę być dziennikarką, pomimo iż nie lubie JEZYKA POLSKIEGO: wierszy mianowicie......... jeszcze lubie śpiewać. moze zapisze siena jakiś chór.....ale wątpię że mi sie w życiu powiedzie pod tyym względem (szkoła muzyczna nic nie daje) ALE JA KOCHAM MUZYKĘ!!!! i pisanie. Ten post był edytowany przez ANASTAZJA BLACK: 27.07.2004 20:45 -------------------- SADZONKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Osioł, "Shrek2")
http://img.photobucket.com/albums/v480/kka...hp/sadzonki.jpg obrazek w sygnaturce nie przekracza 200x200 |