Kim Chcecie Zostać???, .
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Kim Chcecie Zostać???, .
Hermiona13 |
![]() ![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 113 Dołączył: 14.05.2004 Skąd: Sosnowiec ![]() |
Jeżeli rozmawiamy tu o wszystkim to
bardzo proszę: Kim chcielibyście zostać w przyszłości?Może macie już jakieś plany?? estiej edit: w pierwszym poście przedstawiamy własną opinię na dany temat, w tym przypadku własne plany na przyszłość. Ten post był edytowany przez estiej: 02.04.2006 11:16 -------------------- ![]() ![]() ![]() Let's go the library! Let's go crazy and omit words to show off how good our English really is! Also, let's put a lot of shiny pictures to irritate the s... out of modem users. |
![]() ![]() ![]() |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
hmmm co ja bym chciała robic? chyba cos co
lubie.. na dzis dzisiejszy marze o kilku 'rzeczach'... po pierwsze
praca z filmem, studia filmowe. nie, nie, na pewno nie zawód aktorki [jakiez
to banalne;], moze rezyseria, efekty specjalne.. sama jeszcze nie wiem...
poza tym chciałabym w przyszłosci pisac [heh, moze bede pisac
scenariusze?;], wiec publicystka, dziennikarka, recenzentka... oprócz tego
interesuja mnie religie, ostatnio studiuje Biblie, moze więc w przyszłosci
biblistka.. oczywiscie nieoderwalnie powiązane z moja osobą zjawiska
paranornalne.. kryptozoologia... okna czasu itp. lubie tez astronomie, ale
to raczej takie amatorskie interesowanie sie, bo nie jestem dobra ani z
matmy, ani fizyki ani z chemii ;] generalnie przedmioty ścisłe to nie jest
moja dobra strona. tak więc jak widac, troche tego jest... gdybym miała
dzisiaj decydowac, to naprawde nie wiem co byc wybrała.
ale koniec końców i tak pewnie niewiele z tych wielkich planów wyjdzie, jak to zawsze w moim przypadku, wiec nie zdziwcie sie, jesli za 10 lat zamiast robic filmy gore i wyznaczac nowe nurty i kanony w kinie grozy, bede gotowac dla wojska =P -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|