Plaga?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Plaga?
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Zauważyliście, że przez ostatnie kilka (-naście) miesięcy nasz padół opuściło wielu ludzi znanych i szanowanych (tak wiem, że każda śmierć jest taka sama a w tym czasie odeszło też wielu "zwykłych" i "nieznanych"...). Szczerze mówiąc nie pamiętam, żeby w jakimś okresie mojego niezbyt długiego życia tylu znanych ludzi dokonało zywota. Niemen, Trafankowska, Milewicz, Ray Charles, Ronald Reagan, nieodzałowany dla mnie Kaczmarski i wielu, wielu innych. Nie wieze w jakies tam tajemne powiazania tego typu spraw, ale przynajmniej jest pretekst zeby sie nad ulotnoscia ludzkiego zywota zastanowic...
|
![]() ![]() ![]() |
Golden Phoenix |
![]()
|
||
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 351 Dołączył: 16.07.2004 Skąd: Bydgoszcz / Toruń Płeć: Kobieta ![]() |
W zeszłym roku, jeszcze przed tą całą "plagą", zmarła osoba, która dała mi więcej niż Milewicz, Niemen i Kaczmarski razem wzięci. Oni, co prawda pokazywali mi świat, ale nie dal mi tego, co dał mi mój Dziadek. On też umarł, mimo że był młodszy. On też umarł na raka. Ale dla mnie nie umarł na zawsze. Zostanie w moim sercu i wspomnieniach. Sławni ludzie też nie odchodzą na zawsze. Żyją tak dlugo jak ktoś o nich pamięta. O tym pisał już w starożytności Homer. I ja w to wierzę. -------------------- "Nightingale in a golden cage..."
|
||
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 12:51 |