Kim Chcecie Zostać???, .
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Kim Chcecie Zostać???, .
Hermiona13 |
![]() ![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 113 Dołączył: 14.05.2004 Skąd: Sosnowiec ![]() |
Jeżeli rozmawiamy tu o wszystkim to
bardzo proszę: Kim chcielibyście zostać w przyszłości?Może macie już jakieś plany?? estiej edit: w pierwszym poście przedstawiamy własną opinię na dany temat, w tym przypadku własne plany na przyszłość. Ten post był edytowany przez estiej: 02.04.2006 11:16 -------------------- ![]() ![]() ![]() Let's go the library! Let's go crazy and omit words to show off how good our English really is! Also, let's put a lot of shiny pictures to irritate the s... out of modem users. |
![]() ![]() ![]() |
skicia |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 227 Dołączył: 16.11.2003 Skąd: Place where the angels fall... ![]() |
A ja myślałam, że tylko mi się upodobania
zmieniają ^^. Po przeczytaniu posta Nadzieji doszłam do wniosku, że tak nie
jest.
Ja zawsze marzyłam o pracy dziennikarki, ale ostatnio stwierdziłam, że się do tego nie nadaję. By nią zostać musiałabym iść na profil humanistyczny, a co za tym idzie zwiększenie lekcji polskiego, co byłoby katorgą. Ostatnio przeżywam zainteresowanie psychiatrią, Co z tego wyniknie, zobazcymy. Szyszmora -> Ale jesteś skromna XP -------------------- ![]() ![]() ![]() (hm...)Kto nie jest z nami , ten jest przeciwko nam(hm...) |