Samodzielne pokazy, o młodych
iluzjonistach i ich pokazach
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Samodzielne pokazy, o młodych
iluzjonistach i ich pokazach
KrzysiekW |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 3 Dołączył: 25.04.2003 Skąd: Głogów ![]() |
Czy ktoś miał samodzielne pokazy
iluzjonistyczne???
Ja miałem kilka a następny mam w Szkole Podstawowej w środe! opiszcie przebieg pokazu! -------------------- "Większość ludzi raczej umrze niż zacznie myśleć, i w istocie tak czyni."
Bernard Russel |
![]() ![]() ![]() |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Tiaa, bardzo dobrze powiedziane
;]
A co do samych pokazow. Nie wiem jak u Was, dla mnie bardzo wazna jest publicznosc. Publicznosc na LSM jest magiczna i wie czego chce. Pokazuje prawie calej rodzinie jedna ze sztuczek - skonczylem, wszystko dobrze mi wyszlo - zadnych oklaskow tylko: A pokaz jeszcze raz, a jak to zrobiles, a pokaz mi ten rekwizyt. Trzeba tez wiedziec dla kogo czarowac. A co do sztuczek - skad je bierzecie? Czy sa moze jakies dobre ksiazki co tumacza tajniki co ciekawszej magii? -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 09.05.2025 01:31 |