Syriusz Black, tylko tutaj...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Syriusz Black, tylko tutaj...
Syriusz_Black |
![]() ![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Postanowiliśmy do spólki z Kubikiem, że nie
ma sensu zakłądać o Syriuszu 10 różnych tematów, tylko w jednym konkretnym miejscu pisać wszytsko o tej
postaci.
Zatem: -jeśłi sa jakieś pytania -niejasności -wątpliwości -nowe teorie Piszemy je tutaj.... Zatem pozdrawiam i życzę miłej dyskusji.. P.S. zrobiliśmy małą czystkę na forum, poleciało trochę tematów... Rozluźniło sie trochę na FG... mam nadzieję, że będzie działało szybciej.... -------------------- ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Koralina |
![]()
|
||
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 155 Dołączył: 14.02.2004 Skąd: Wenus Płeć: Kobieta ![]() |
Wiem o co Ci chodzi, tylko że ostatnio denerwują mnie te stwierdzenia: "on żyje w tobie", bo przecież Harry tak na prawdę znał Syriusza dwa lata i to tak nie dokładnie wcale. Czuł do niego zaufanie, bo był przyjacielem jego ojca a pomijając to wcale go nie znał. -------------------- ![]() Tak, zawsze genialna - idealna, muszę być i muszę chcieć. Super luz i już, setki bzdur i już - to nie ja. I nawet kiedy będę sama, nie zmienię się - to nie mój świat. Przede mną droga którą znam, którą ja, wybrałam sama. Myslovitz |
||