Ideał
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Ideał
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Macie jakiś ideał urody na świecie? Kogoś
kogo uważacie za wcielenie piękna i doskonałości? Myślę tu oczywiście o
pięknie fizycznym, jestem w końcu facetem. A może macie ideał
niespersonifikowany? Wymyślony, ale nie istniejący realnie. A może wogóle
macie to w tyle, bo dla was "liczy się tylko wnętrze". Różnie to
bywa. Nie chcę, żeby to przeszło w rozmowę o miłości. Miłość miłością, a
piękno to trochę inna bajka. Wlałbym raczej, żeby dyskusja przybrała postać
nieprowadzącej do niczego (za to bardzo inspirującej) dysputy o pięknie i
jego formach przybranych w ludzkie ciało. No bo jedni lubią nosy długie i
garbate, a inni małe i zadarte. No i które są ładniejsze? (wiadomo, że te
zadarte, no ale nie wszyscy osiągnęli ten poziom oświecienia, żeby se to
uświadomić, hehe)
|
![]() ![]() ![]() |
Szara Elfka |
![]()
|
![]() Łuczniczka doskonała Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 65 Dołączył: 12.04.2003 Skąd: Eriador ![]() |
Hm... moim zdaniem trudno o ideał.
u mnie to jest to tak, że jakoś nigdy nie szukam w facetach tego idealnego. Zawsze ideałem jest dla mnie moja obecna (jejku, jak to drrrastycznie brzmi) 'miłość'. Ale dobra, napiszę... Nie muszę ukrywać, że kocham facetów w długich włosach... A oto wyidealizowany ideał... Wygląd Włosy (mania, mania... XD) do połowy pleców, ciemne, najlepiej czarne, lekko falowane. Ciemne, piwne oczy, duże. Prosty nos. Jasna, gładka cera, krótka bródka okalająca jasne (i miękkie) usta. Wzrost .... hm... tak około 177-180. Szczupłe, ładne nogi, zgrabny tyłek, ładna klata i brzuch. Aha no i bym zapomniała... śliczne dłonie (kolejna mania się odzywa... =) Co do wieku to nie mam jakiś specjalnych wymagań, oprócz tego, zę taki facet powinien kwalifikować się w przedziale od 17-23 lat. Charakter Miałby wręczać mi zawsze naręcze fioletowych tulipanów (byle by nie zbankrutował). Musiałby być szczery, oddany, troskliwy (byle nie za bardzo), ufny, otwarty, śmiały, gadatliwy (też bez przesadyzmu). Jeśli ktos kiedyś kogoś tkaiego gdzieś znajdzie, to zgłaszać się do mnie, albo do "Strefy 11"... tacy faceci nie istnieją... ): A jeśli bym miała wybierać kogoś idealnego z żyjących ludzi to u mego boku wylądowałby pan Johnny Depp, tyle że jak miał 20 lat ![]() -------------------- Jaka twoja cena byś brata sprzedał? Jaka twoja cena byś kupić się nie dał? Fatalny dzisiaj czas, godnych reguł zagłada. Brat sprzedaje brata, sąsiad sąsiada. Jesteś normalny, ja zapewne szalony. Jestem prawdziwy, ty dobrze ułożony. Farben Lehre - Judasz </b> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |