Ideał
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Ideał
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Macie jakiś ideał urody na świecie? Kogoś
kogo uważacie za wcielenie piękna i doskonałości? Myślę tu oczywiście o
pięknie fizycznym, jestem w końcu facetem. A może macie ideał
niespersonifikowany? Wymyślony, ale nie istniejący realnie. A może wogóle
macie to w tyle, bo dla was "liczy się tylko wnętrze". Różnie to
bywa. Nie chcę, żeby to przeszło w rozmowę o miłości. Miłość miłością, a
piękno to trochę inna bajka. Wlałbym raczej, żeby dyskusja przybrała postać
nieprowadzącej do niczego (za to bardzo inspirującej) dysputy o pięknie i
jego formach przybranych w ludzkie ciało. No bo jedni lubią nosy długie i
garbate, a inni małe i zadarte. No i które są ładniejsze? (wiadomo, że te
zadarte, no ale nie wszyscy osiągnęli ten poziom oświecienia, żeby se to
uświadomić, hehe)
|
![]() ![]() ![]() |
Kira |
![]()
|
||
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
nadya, a moze nie dlatego, ze wydaje im sie ze roztaczaja aure niedostepnosci, ale dlatego, ze tak rzeczywiście jest? to oczywiście bardzo ogólne stwierdzenie, ale moze faktycznie cos w tym jest...
zgadzam się w 100%! zwróciłas uwage na bardzo istotną rzecz. czesto jest tak, ze nie sposób odmówic komus urody, ze po prostu trzeba obiektywnie i uczuciwie przyznac, ze ktos jest naprawde bardzo ładny, atrakcyjny, przystojny itd., ale mimo wszystko... w naszym odczuciu czegos tej osobie brakuje... choc ciezko sprecyzowac co to jest. moze to jest własnie to bezosobowe, blizej nieokreslone 'to cos'? chemia... to jest własnie to... czasami przyciągają całkiem nieładne osoby. Syriusz - ja mam w ogóle słabosc do rudych ludzi ![]() -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
||