Bez Tematu, Bez Uczuć
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Bez Tematu, Bez Uczuć
korniszonek |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 65 Dołączył: 16.03.2004 Skąd: W krainie błazna .... Płeć: Kobieta ![]() |
Z niebios w nocy zżucona
A potem zza światów zabrana Misia biorę za ucho i wyżucam I tak właśnie zostałam ukarana Brakiem Ciebie Aniele Powietrza zabrakło tak nagle A ja zostawiona sama sobie Przez pluszowego misia W herbacie znalazłam myśli Na kartce napis A list mi też kiedyś wyślij Na pamiątkę tego, że istniejesz -------------------- "Kiedy spłonęła pustka, zazieleniły się pola"
|
![]() ![]() ![]() |
Mellisa |
![]()
|
||
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
podoba mi sie... 'bez uczuc' zachecilo mnie do czytania... chcialam zobaczyc czym są dla innych uczucia chyba kazdy ma troche kulawy poglad na ten temat
mysle, ze o jedno 'i' za duzo... proponowalabym przecinek po 'ucho' bo tworzy sie nie mile wrazenie dobitnosci ktore tutaj raczej nie pasuje poza tym bląd ogolnie, podoba mi sie... mysle, ze 'bez uczuc' bylo zamierzone... obojetnosc, apatia... ale to jednak tez uczucia... ładnie... gratuluje -------------------- |
||
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 04:52 |