Strażnik Tajemnicy, i pytanie
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Strażnik Tajemnicy, i pytanie
Koralina |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 155 Dołączył: 14.02.2004 Skąd: Wenus Płeć: Kobieta ![]() |
Nawiedziło mnie przed chwilą pewne
pytanie:
Dlaczego strażnikiem tajemnicy nie może zostać osoba, której ta tajemnica dotyczy? przykład: dlaczego Lily (albo James) nie mogła zostać strażnikiem tajemnicy miejsca pobytu jej, Harry'ego i Jamesa? a.) byłaby bezpieczna - ona skrywa sekret i przebywa w miejscu, którego sekret dotyczy. b.) nie wychodziłaby z miejsca pobytu, więc nikt nie mółby się dowiedzieć o tym miejscu. Rola podwójnego agenta byłaby bardzo wygodna i zbawienna - ale wątpie, by była możliwa, wtedy na pewno ktoś z Potterów zostałby strażnikiem. Pytanie tylko: dlaczego nie? -------------------- ![]() Tak, zawsze genialna - idealna, muszę być i muszę chcieć. Super luz i już, setki bzdur i już - to nie ja. I nawet kiedy będę sama, nie zmienię się - to nie mój świat. Przede mną droga którą znam, którą ja, wybrałam sama. Myslovitz |
![]() ![]() ![]() |
Syriiuszka |
![]()
|
![]() Laska Szatana XD Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 643 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: z nienacka. Płeć: Kobieta ![]() |
e... faktycznie, intrygujące.
Np - lili strażniczka tajemnicy Jamesa I Harry'ego A James jej ^^ -------------------- ![]() yeah. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 07:18 |