Letnia Szkoła
Iluzji!!!, IV turnus w Zamku Czocha
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Letnia Szkoła
Iluzji!!!, IV turnus w Zamku Czocha
Profesor Max |
![]()
|
![]() Master of Magic Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 43 Dołączył: 07.04.2003 ![]() |
Witam!!!
Jak niektórzy z Was już wiedzą IV turnus w zamku w Gniewie będzie organizowany jako Letnia Szkoła Iluzji (10 godzin zajęć z iluzji) Oprócz tego, że będziemy uczyć się sztuczek magicznych tak jak zwykle, będziemy też Wam opowiadać o historii iluzji, przedstawimy Wam sylwetki największych iluzjonistów, a wieczorami w sali konferencyjnej będą odbywać się projekcje spektakli m.in. Davida Copperfielda, Davida Blaina oraz film Discovery prezentujący światową iluzję oraz magiczne show z Las Vegas. Na zakończenie turnusu odbędzie się oczywiście pokaz w wykonaniu grupy Metamorphosis, czyli Psora Dawida i Psora Dominika. Zapraszamy Was!!! Psor Max i Metamorphosis Ps. Wszelkie informacje dotyczące terminów, cen i warunków otrzymacie pod numerami telefonów Centrum Promocji Edukacji w Raciborzu, tel./fax: (032) 417 31 65, tel.: (032) 418 16 54 -------------------- Czy widziałeś już coś w co nie mogłeś uwierzyć?
Przekrocz granice własnej wyobraźni!!! Nigdy nie ufaj zmysłom!!! www.metamorphosis.pl |
![]() ![]() ![]() |
Super_Kasia |
![]() ![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 44 Dołączył: 10.08.2004 Skąd: Legnica ![]() |
No super ja bym tesh chciala pojechac tylko
że ja siue o tym dowiedzialam w ostatni wieczór III turnusu w CZocha... wiec
milo mi...
-------------------- Kasia z pokoju 210 , Zamek CZocha, III turnus 2004!! UCHH+ Dziub Dziub RUlEzZz
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 01:50 |