Moje dziwne stwory..., ...czyli
moje hobby
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Moje dziwne stwory..., ...czyli
moje hobby
sasilla |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 125 Dołączył: 09.08.2003 Skąd: Grodzisk Maz. ![]() |
Juz od bardzo dawna zagladam tu na forum
aby nacieszyc oczy pieknymi (w wiekszosc) rysunkami. Az w koncu postanowilam
sie zarejestrowac i tez cos dac. Oba te rysunki sa juz bardo stare ale ja
je jakos lubie
![]() stworzonko i taki inny stwor -------------------- Spotkałem panią pośród łąk.
Przecudną panią, dziecko wróżki: Włos miała długi, dzikie oczy. Leciutkie nóżki. John Keats La belle Dame sans merci |
![]() ![]() ![]() |
Psychopatka |
![]()
|
Prefekt Naczelny Grupa: czysta krew.. Postów: 518 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Glajwic Płeć: Kobieta ![]() |
sama tego chciałas. Oceniam jak art
profesionalny =D
za blady. Stanowczo za blady. Kolory sa mdłe i nijakie. Przyciemnij to i popraw kontrast w jakims programie, zeby byly wyrazne barwy. Wszystko jest bardzo zlane, wiem ze moze takie mialo byc zamierzenie, ale to nie wyglada dobrze. Np konturów ucha tej dziewczyny prawie nie widać. Co do samej dziewczyny to powinien wystawac kawałek brwi spoza tych wlosow. Prawa dziurka nosa jest nieco wyzsza od lewej, kolor oka... Moze byc czerwony, pod warunkiem ze zmienisz wlosy, różowy obzydliwie sie gryzie z czerwienią ( i z błękiten futerka tego smoczka... ) Co do brwi. Proponuje nadac jej jakis ciekawszy kształt, taki sam łuk tez wyglada srednio... no i rzecz jasna skoro brew jest czarna, to wlosy w zadnym wypadku nie moga byc różowe! Ten róż najbardziej mnie bulwersuje. Proponuje tez zabieg z rzuceniem swiatla tylko z jednej strony twarzy. Tzn np. lewa czesc obrazka bedzie ciemniejsza od prawej. Poza tym art jest dosc ubogi pod wzgledem szczegolow. A szczegoly robia fenomenalne wrazenie. Dodaj jakiejs ozdobki na wlosach laski, jakis medalik na szyli stworka, jakis ciemniejszy swiatłocien w okolicy oczu. -------------------- Hey you little Jesus bride why have you smiled to me ?
Hey you little Jesus bride why have you sang to me ? They say that God is inside us all, and sometimes He is not in the way that I have preached for to wish to but God is my lover and I love him too //F.Ribeiro// |