Moje dziwne stwory..., ...czyli
moje hobby
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Moje dziwne stwory..., ...czyli
moje hobby
sasilla |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 125 Dołączył: 09.08.2003 Skąd: Grodzisk Maz. ![]() |
Juz od bardzo dawna zagladam tu na forum
aby nacieszyc oczy pieknymi (w wiekszosc) rysunkami. Az w koncu postanowilam
sie zarejestrowac i tez cos dac. Oba te rysunki sa juz bardo stare ale ja
je jakos lubie
![]() stworzonko i taki inny stwor -------------------- Spotkałem panią pośród łąk.
Przecudną panią, dziecko wróżki: Włos miała długi, dzikie oczy. Leciutkie nóżki. John Keats La belle Dame sans merci |
![]() ![]() ![]() |
sasilla |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 125 Dołączył: 09.08.2003 Skąd: Grodzisk Maz. ![]() |
Bardzo dziekuje Psycho za rady. Wlasnie o
to mi chodzilo (szczerze to jestem zaskoczona, ze tak malo wymienilas ^^. Ja
sama mam o wiele wiecej uwag co do tego rysunku... coz... "nie do
konca" mi sie podoba... achem...
Od razu wzielam sie za poprawki, kobieta zyskała na razie fryzurke pszeniczno - zlota i takiez samo oczko, zrezygnowalam z rozmycia i pracuje dalej ![]() Za pewien czas pokaze poprawke, zwlaszcza, ze to nie ma byc koniec tego rysunku. Zamierzam troche poszerzyc kadr, dac smoka w calosci itp, ale chcialam wiedziec czy na razie moze byc. A szczegoly beda. Na koniec. Co do Twojego pytania, Neonai, to temat jest mniej wiecej smoczy. Nie jest to wlasciwie "konkurs" w dokladnym znaczeniu tego slowa, ale, ze moj rysunek ma byc wykorzystywany publicznie to chcialabym, zeby byl na naprawde wysokim, jak na mnie, poziomie. Dlatego mam nadzieje, ze moge liczyc na wasza pomoc w wyeliminowaniu razacych bledow. ![]() Ps. Przeniesc sie z cala ta zabawa do kacika porad? Bo chyba bardziej by to pasowalo, ne? -------------------- Spotkałem panią pośród łąk.
Przecudną panią, dziecko wróżki: Włos miała długi, dzikie oczy. Leciutkie nóżki. John Keats La belle Dame sans merci |