W V tomie wiele jest wyjątkowych
momentów., jaki jest waszym ulubionym???
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
W V tomie wiele jest wyjątkowych
momentów., jaki jest waszym ulubionym???
CAPTAIN_SIRIUS |
![]()
|
Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 12 Dołączył: 20.02.2004 Skąd: ------------- ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
silme |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 33 Dołączył: 22.12.2003 Skąd: zza siódmej rzeki ;-) ![]() |
Konkretnych ulubionych scen raczej nie mam.
Podoba mi się wątek wewnętrznych rozterek Harry'ego, miło że nie jest
już tak nieskazitelny i zachowuje się jak normalny nastolatek. Poza tym
uwielbiam postać Umbridge... chyba nawet śmieszniejsza od Lockharta (ta
kokardka na czubku głowy :-) )
A skoro już piszę, to przy okazji mam pytanie - jak to jest z prefektami??? czy jak kogoś wybrano na 5 roku to automatycznie jest prefektem na 6?? Czy w takim razie z niższego roku nie wybiorą nikogo?? Mi się wydaje, że co roku wybiera się nowych z puli uczniów 5 i 6 klasy, ale prawdę mówiąc to się trochę pogubiłam... wiem że to trochę (hmm bardzo) nie na temat, ale nie chciałam zakładać nowego topica, bo sprawdzenie czy takiego przypadkiem już nie było wykracza poza moje zdolności i zasoby czasowe ![]() Ten post był edytowany przez silme: 11.08.2004 11:21 -------------------- ...I can teach you how to bewitch the mind and ensnare the senses. I can tell you how to bottle fame, brew glory, and even put a stopper in death... |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 18.06.2025 03:43 |