"znany Psycholog Andrzej
S...", czyli dla odmiany nie o pedofili.
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
"znany Psycholog Andrzej
S...", czyli dla odmiany nie o pedofili.
Syriiuszka |
![]()
|
![]() Laska Szatana XD Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 643 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: z nienacka. Płeć: Kobieta ![]() |
nie, nie chodzi o pedofilię. Chodzi o
etykę dziennikarską.
ha, dawno nie byłam taka wściekła, jak w momencie, kiedy zobaczyłam ten news na onecie. I do tego zdjęcie. Z małym paseczkiem w celu... no właśnie, jakim? Bo na pewno nie w celu ochrony danych osobowych. Bo sory, ale każdy, kto jest chociaż odrobinę obeznany ze środowiskiem psychologicznym od razu będzie wiedział o co chodzi. A informacja, że jest on autorem wielu książek i często wypowiadał się jako specjalista w telewizji... no sory. To już jest spora przesada. Trzeba mieć jakiś szacunek do drugiego człowieka chyba, czyż nie? Teraz teoretycznie uznano go za winnego (co do tego mam tez inne zdanie, ale to już nie temat na publiczne forum) to do cholery, wtedy był tylko podejrzanym. A jeżeli by się okazało, że jest niewinny? Jest skończony. Zarówno jako psycholog - bo kto pójdzie do faceta podejrzanego o pedofilię, nawet jeżeli uznano go za niewinnego, mając do dyspozycji innych fachowców? Jak i człowiek. No i do cholery, on ma żonę i córkę. Pomyślał ktoś o nich? I gdzie się podziała w tym wszystkim etyka dziennikarska, co? Znany psycholog Andrzej S. Dawny dyrygent 'Słowików' Znany... I oczywiście nikt nie wie o kogo chodzi, skąd. -------------------- ![]() yeah. |
![]() ![]() ![]() |
nadya |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 53 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
aha
analiza wszechobecna analiza ponad wszystko lekiem na utrapienia rozmowa problemie ktory spowodowal inny problem. o tym ze balaganienie jest utajona agresja. mrrau nic bardziej orzezwiajacego Ten post był edytowany przez nadya: 11.08.2004 22:19 -------------------- "Kiedy patrze na ciebie, mowisz nie ma lekko, nie ma lekko-zalatwie to ucieczka"
|